top of page

28. heti ebéd ajánlatunk - 07.07-07.13

  • Szerző képe: Nikolett Marosi
    Nikolett Marosi
  • júl. 3.
  • 1 perc olvasás

Frissítve: 5 nappal ezelőtt

Ahogy a nyár a tetőfokára hág, úgy frissül meg a mi konyhánk is, hogy a legfinomabb és legfrissebb alapanyagokból készült ételekkel kényeztessen benneteket! Ezen a héten különleges, szezonális fogásokkal készültünk, amelyek tökéletesen illeszkednek a meleg napokhoz. Legyen szó könnyed salátákról, laktató, de mégis frissítő főételekről, vagy ínycsiklandó desszertekről, biztosan találtok kedvetekre valót. Kóstoljátok meg velünk a nyár ízeit!

Az ajánlat 2025. 07.07-07.13 (hétfőtől-vasárnapig) érhető el a kijelölt üzleteinkben.


Emmarozs Grand ebéd kínálata:

Konyha: Hétfő - szerda 11.30 - 15.00; Csütörtök-szombat 11.30-21.00; Vasárnap 11.30-17.00


🥣 Levesek:

  • Dinnye gazpacho málnaragúval - 2450Ft

    • Allergének: Szulfit

    • ✅ Igen (friss, alacsony GI)

  • Hideg batátakrémleves - 2250Ft

    • Allergének: 7 -Tej

    • ⚠️ Korlátozott (batáta → magasabb CH)


🥘 Főételek:

  • Tarhonyás lecsó kolbászchipsszel, marinált gyöngyhagymával - 4150Ft

    • Allergének: 3, 1, 9 - tojás, glutén, mustár, zeller, Szulfit

    • ❌ Nem (tarhonya, kolbász → gyors CH + zsír)

  • Cheddaros mac and cheese - 4050Ft

    • Allergének: 7, 3, 1 - tej, tojás, glutén

    • ❌ Nem (fehér liszt + sajt + tejszín)

  • Mangold főzelék fűszeres malacrillettel - 3950Ft

    • Allergének: – mustármag/Szulfit

    • ⚠️ Korlátozott (zsíros hús, de magas rosttartalom)

  • Cézár saláta - 4250Ft

    • Allergének: 1, 3, 4, 7 – hal, glutén, mustár, tej, tojás

    • ⚠️ Korlátozott (öntet + kruton miatt)



Emmarozs Mérey leves ajánlata:

Konyha: Minden nap 11:00-14:40

  • Cukkini leves kukoricával és fehérbabbal

    • Allergének: zeller

    • ⚠️ Korlátozott (kukorica magas GI)

Cukkini leves kukoricával és fehérbabbal

Jelmagyarázat

✅ Ajánlott IR esetén

⚠️ Korlátozottan fogyasztható IR esetén

❌ Nem ajánlott IR esetén


Allergénkódok (EU-szabvány)

  • 1 – Glutén

  • 3 – Tojás

  • 4 – Hal

  • 7 – Tej/laktóz

  • 9 – Zeller

bottom of page